top of page

ESSE PROBIOTICS

Esse produkter förser huden med levande probiotiska mikrober som kan konkurrera ut åldersfrämjande arter. Prebiotika ger förutsättningar åt godartade mikrober att förbättra mikrobiomet på huden.

Esse produkter förser huden med levande probiotiska mikrober som kan konkurrera ut åldersfrämjande arter. Prebiotika ger förutsättningar åt godartade mikrober att förbättra mikrobiomet på huden. Probiotika är levande mikrober som är nyttiga för dig. Du kanske redan använder dem för en bättre tarmflora, men är precis lika viktiga för din hud.

Varför probiotika?

Probiotika är levande mikrober som är nyttiga för dig. Du kanske redan använder dem för en bättre tarmflora, men är precis lika viktiga för din hud.

Esse laboratorium utvecklar ny probiotika som hjälper till att förbättra den mikrobiella balansen på din hud mot ett mer mångsidigt ekosystem som är tillräckligt starkt för att skydda dig mot elakartade mikrober och dämpa inflammationsrelaterat åldrande. Syntetiska kemikalier förorenar hudens ekosystem. Esse produkter är ekologiskt certifierade av Ecocert. 

esse bilder hemsida 1.jpg
bottom of page